Interaktív fejlesztés

Alderville Invest Kft. Antje Bessau Egri Borvár Akcióorientált Coaching Centrum Balázs Asztalos és Építőipari Bt. Írj Jól Szolgáltató Kft. Luxury Report Kft. Erdélyi Gábor Munkácsy-díjas képzőművész PIA Magazin Kiadója

Interaktív helyzet

Interaktív szituációnak nevezhetünk minden olyan helyzetet, amelyben valamilyen kommunikáció – dialógus – jön létre két vagy több fél között. Maga az érintkezési felület persze nem csak digitális lehet. Egy statikus plakát esetében ugyanúgy beszélhetünk párbeszédről, amennyiben az nem pusztán informál, hanem esztétikai élményt is nyújt.

Web

Részletekbe menően egy termékkel, szolgáltatással, intézménnyel vagy eseménnyel először leggyakrabban a világhálón találkozunk. Egy arra épülő interaktív felületnek és rendszernek tartalmaznia kell mindazokat az útvonalakat és információkat, amelyek révén közelebb juthatunk és behatóbban megismerhetjük magát az objektumot. Az így létrehozott architektúrának logikusnak, átláthatónak és könnyen kezelhetőnek kell lennie ahhoz, hogy maga az üzenet, a tartalom, illetve az ahhoz kapcsolódó élmény ne sérüljön.

Ezért minden esetben a legfrissebb szabványokat alkalmazzuk, modulárisan építkezünk és bővítünk, dokumentálunk, hogy a tartalmak könnyen hozzáférhetők, frissíthetők legyenek.

Dinamikus weboldalainkhoz biztonságos, könnyen kezelhető adminisztrációs felületet biztosítunk, melyet folyamatosan fejlesztünk és karbantartunk.

Web programozás

Weboldal stratégiák

Webáruház modulok

Információ architektúra

Információ design

Interaktív design

Tartalomkezelő rendszer

Tematikus portál, e-shop

Intranet, vállalati site

Online hirdetés

Random bannerkezelés

Kereső

Fórum

Hírlevél

Szavazógép

Teszt, kalkulátor

Látogató számláló

Látogatottsági statisztika

Tagi regisztráció

Vendégkönyv

Üzenőfal

Blog

Hírszerkesztőség

E-mailküldő rendszerek

Adminisztrációs felület

Fórum típusok

Kép- és videogaléria

Céges belső adatbázisok