PR, identitás, branding, marketing

Alderville Invest Kft. logótervezés Kortárs Múzeumpedagógiai Központ Akcióorientált Coaching Centrum Princess Média Kft. Balázs Asztalos és Építőipari Bt. Urofitness Pal Press Sajtóügynökség Vargánusz Bt. Artcommando Grafikai Stúdió

Identitás, Brand

Az identitás valószínűleg a legtöbbször hangsúlyozott kulcsszó egy márka vagy brand életében. Elengedhetetlen feltétele a lényegi megkülönböztethetőség és megjegyezhetőség. Egy ehhez kapcsolódó kommunikációnak pedig következetesnek, logikusan és koherensen felépítettnek kell lennie.

PR-anyagok

Vállaljuk PR-anyagok elkészítését és célba juttatását. Segítünk ügyfeleinknek kialakítani célcsoportjaikban márkájukról azt a képet, melyet szeretne. Eszköztárunkban a társadalmi jelenlétnek - a sajtókapcsolatok felépítésének és ápolásának - számos eszköze szerepel, melyeket minden esetben az adott feladat szerint állítunk össze és használunk fel.
Természetesen egy cég életében nem csak örömteli események történhetnek. Ránk válságkommunikációjában is éppúgy számíthat.

Marketing stratégiák

Komplex marketing stratégiák kidolgozását, teljes körű márka managementet és piackutatást erre szakosodott partnereink bevonásával és közreműködésével vállalunk.

Weboldal optimalizálás

Egy weboldal létrehozásánál sokszor elsődleges elvárásként szerepel annak megfelelő rangsorolása a keresők találati listáin. A különböző internetböngészőkre történő hangolással és kompatibilitással, a keresőbarát programozással, a releváns szöveges tartalommal és a megfelelő szemantikai rangsorolással igyekszünk maximálisan eleget tenni ennek a követelménynek.

Névadás, név-stratégia

Szlogen

Szövegírás

Sajtóanyag-készítés

Sajtótájékoztató

Sajtóközlemény

Szakcikkek írása

Újmédia

Közösségi jelenlét

Véleményformálás

Márka élmény

Weboldal optimalizálás

Keresőmarketing