Vizualis kommunikáció

Vargánusz Bt.: Irodaszer katalógus borító Richter Gedeon ZRT.: Éves Jelentés grafikai terv Visual Drive DVD Borítékonline Kft. Magyar Doka Kft. Panem Kiadó, Firenze Sawasawa Kiadó: A nap törött szekerén Santander Consumer Zrt.: Éves Jelentés SOS Irodaszer Gyorsfutár Kft.: Termékkatalógus

Vizuális identitást tervezünk.

Gondolatokat és víziókat fordítunk le az érzékelhető formák nyelvére.

Egy design hatékonysága nem pusztán az üzenet pontos megfogalmazásában és a címzetthez történő eljuttatásában áll, mint inkább az odajutáshoz szükséges ösvény kiépítésében.

Webes munkáink során is fontosnak tartjuk a tartalomhoz szükséges legjobb vizuális megjelenést. Ugyanakkor két alapvető szempontot érvényesítünk: az ergonómiát és a transzparenciát. Ahhoz, hogy egy weboldal betölthesse mind arculati, mind használati szerepét, egyszerre kell átláthatónak lennie és logikusan felépített struktúrával rendelkeznie. És egyszerre kell markáns vizuális önazonosságot felmutatnia és háttérbe húzódnia. Ezért minden esetben az egyensúlyra törekszünk, figyelembe véve mindazokat a célokat, amelyek az adott igények és a profilba való illeszkedés szerint megfogalmazódnak, legyen szó intézményről, vállalatról, termékről, személyről vagy eseményről.

Vállaljuk kiadványok teljes körű tervezését, szerkesztését, az ötlettől a fotózáson át a teljes nyomdai megvalósításig. Grafikai tervek elkészítése hozott anyagból is, egyedi kreatív munkák kivitelezése a névjegykártya formátumtól a prospektuson és könyvön át egészen a plakátméretig.

Alkalmazott grafika

Webdesign

Honlaptervezés

Logó-, emblématervezés

Kisarculat

Komplett cégarculat

Illusztráció, rajz, tipográfia

Bannerkészítés

Kiadványtervezés

Könyv, brosúra

Éves jelentés

Katalógus

Termékismertető

Prospektus, szórólap

Plakát, poszter

Márka-környezet, kiállítás

Képeslap, kártyanaptár

Csomagolás, címke

Étlap, itallap

Meghívó, belépőjegy

Névjegykártya

Grafikai tervezés

Nyomdai előkészítés

Tördelés

Szkennelés, Rretusálás

Maszkolás

Színkorrekció

Termékfotózás

Online-offline harmonizáció